05-04 HATHA IOGAwEl passat dimecres 29 d’abril, dins del programa “ABRIL SOLIDARI”, es va fer una classe de Pilates per a públic masculí a les instal·lacions de la ctra. Dr. Robert del Patronat Municipal d’Esports, a iniciativa dels tècnics/monitors del Patronat.

S’hi van recaptar 46 euros, que van anar directament a La Casa dels Xuklis, per poder ajudar una mica més els nens amb càncer. Així mateix, el dissabte 18 d’abril es va fer una classe de hata-ioga, impartida també pels monitors del Patronat Municipal d’Esports, en la qual es van recaptar 339 euros, destinats també a la Casa dels Xuklis.

Els beneficis que aporta el Pilates als homes són diversos, entre els quals pot destacar que és un alliberador de tensions i estrès, que tonifica el cos i que relaxa. Així mateix, la pràctica del Pilates augmenta la flexibilitat del cos, millorant així els estiraments, que, combinats amb altres pràctiques d’esport, són molt útils.

Des del Patronat Municipals d’Esports es considera que ha sigut una activitat innovadora i s’espera que se’n puguin fer d’altres per poder ajudar els diferents col·lectius que ho necessiten.



©2019 Ajuntament del Vendrell