05-12 roses pau casals webEl cap de setmana del 9 i 10 de maig el Vendrell celebrarà el 19è Concurs de Roses al Centre cívic L’Estació.

Des de fa dinou anys, el Concurs de Roses és un acte per celebrar la primavera al Vendrell, ja que es pot gaudir dels colors i les olors que caracteritzen aquesta època de l’any. La sala d’actes del Centre cívic L’Estació s’omplirà de diferents varietats de roses per tal que siguin vistes pel públic visitant. Entre aquestes varietats, cal destacar la rosa Pau Casals, que porta el nom del Mestre i fill il·lustre del Vendrell. També hi ha lloc per a roses pròpies d’altres indrets, com la rosa varietat Ciutat de Reus, que ja fa uns anys que hi participa. Cal dir que cada any es fa més complicada la deliberació del Jurat per triar les millors.

Tant el dissabte 9 com el diumenge 10 de maig tindrà lloc un dels actes més emblemàtics del calendari d’activitats que es duen a terme al Vendrell durant tot l’any, un acte que compta amb una gran participació i a la vegada té un gran volum de visitants. L’any passat hi va haver 86 participants i es van exposar un total de 2.000 roses. Pel que fa als participants, la majoria eren del Vendrell i de la comarca, així com d’altres poblacions com Roda de Berà i Martorell.

El dissabte 9 de maig, de 8 h a 11 h, al Centre cívic L’Estació, es farà la recepció de les roses concursants; de 12:30 h a 13:30 h, es farà la deliberació del Jurat, i a partir de les 17 h i fins a les 21 h el públic podrà visitar la mostra, que també es podrà veure a l’endemà de 10 h a 14 h i de 17 h a 21 h. I el diumenge 10 de maig, a les 18 h, tindrà lloc el lliurament de premis.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a la Regidoria de Promoció Econòmica, al Camí Reial, 13-17 (Tel. 977 66 52 53). Les bases de participació es poden consultar al web municipal en l’enllaç següent: http://www.elvendrell.net/concurs-de-roses-cid-592.



©2019 Ajuntament del Vendrell