El proper 29 d’abril el Museu Deu fa 20 anys que es va inaugurar i ho vol celebrar amb diferents actes.

A les 19 h, a04-22 cartell posat a la seva pellwmb motiu de l’exposició temporal “Les models: una vida al descobert”, tindrà lloc el taller actiu “Posa’t a la seva pell”, taller que anirà a càrrec de Concepció Vergel, coach personal y organitzacional certificada per la URV i diplomada en Relacions Laborals.

Vergel està vinculada professionalment al món de l’empresa en el desenvolupament i la cohesió d’equips de treball i organitzacions. Actualment, acompanya persones, equips i empreses en el desenvolupament personal i professional, mitjançant processos de coaching, formació i consultoria. Si voleu veure i sentir l’exposició temporal sobre les models d’una manera del tot diferent, no us podeu perdre aquest taller, en què el recorregut per la sala s’omplirà de sensacions, emocions… tot plegat per posar-nos a la pell de les models.

Així mateix, de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h es podrà visitar el Museu Deu de manera gratuïta gràcies a la tradicional jornada de portes obertes.

D’altra banda, el dijous dia 30, a les 18 h, l’Associació Crisàlide oferirà una xerrada per conèixer determinats aspectes del càncer de pit: els símptomes, el diagnòstic, els tipus, les fases…, a càrrec d’Isabel Sabaté, ginecòloga de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Totes les activitats són gratuïtes.



©2019 Ajuntament del Vendrell