03-24 rp pitch elevator250Es tracta de presentar una activitat empresarial en el mínim temps possible, el que podria durar un viatge en ascensor.

L’EINA Espai Empresarial, a través de la Xarxa Emprenedora, convoca la primera edició del concurs Elevator Pitch, amb el qual es vol continuar promovent l’emprenedoria i donant suport als emprenedors i emprenedores del territori.

La convocatòria està adreçada a persones majors d’edat, residents al Baix Penedès i titulars d’una empresa amb seu a la comarca (autònoms i societats constituïdes). Les bases del concurs es poden consultar al web de L’EINA (www.leina.org) i les sol·licituds de participació s’han de presentar a les oficines del Camí Reial, 13-17, 3a planta. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 7 d’abril.

Entre les candidatures rebudes, un jurat qualificat seleccionarà cinc finalistes, que tindran l’oportunitat de presentar les seves empreses en el marc del Dia de l’Emprenedor, que se celebrarà el 16 d’abril. Les presentacions s’hauran de fer en el mínim temps possible, amb un màxim de tres minuts, que “és el que podria durar una pujada o baixada en un ascensor”, ha explicat Paulo Vedoya, portaveu general de la Xarxa Emprenedora.

L’empresa guanyadora tindrà un premi en metàl·lic de 300 euros, gràcies al patrocini del Banc Sabadell, que es lliurarà al final del dinar de la jornada.

Kenneth Martínez, regidor d’Ocupació, ha destacat que “la idea d’aquest concurs neix amb l’objectiu de donar a conèixer l’activitat empresarial de la comarca i ajudar-la a tirar endavant”.

      

Per a més informació: L’EINA, tel. 900 33 88 33.



©2019 Ajuntament del Vendrell