02-25 cursa parelles webAquest passat diumenge 22 de febrer, a Coma-ruga, es va celebrar la 3a Edició de la Cursa de les Parelles. Un total de 70 parelles mixtes (140 participants) es van donar cita i van gaudir d'una matinal assolellada i esportiva al Riuet de Coma-ruga per córrer i gaudir en parella. Organitzada pel Club Esportiu Triatló Costa Daurada del Vendrell, aquesta original i diferent carrera ja comença a ser una cita obligada que no pot faltar en el calendari dels  corredors que vulguin gaudir de la seva passió en parella i, a més, competir.

Vista la bona acceptació de les dues anteriors edicions, el club organitzador va incorporar dues noves distancies amb l’objectiu de poder arribar a un major nombre de parelles i, a més, en aquesta edició el cronometratge es va fer amb xip. Les parelles participants podien optar per fer 5 km o 10 km d'un circuit tancat, sense desnivells i al costat del Mar Mediterrani i amb les platges de Coma-ruga, El Francàs i Sant Salvador com a teló de fons, un entorn màgic per a una única a Catalunya.

La jornada va començar a les 8 h amb el lliurament de dorsals. A les 10 h es va donar el tret de sortida en les dues distàncies. Les parelles de la prova de 5 km van tenir que completar una volta sencera al circuit, sent dues les voltes que van haver de fer les parelles que van participar en els 10 km. Totes les parelles van poder gaudir d’un gran ambient i dels ànims del públic assistent que van aplaudir a totes les parelles i molt especialment en els últims metres abans de creuar la línia de meta i propiciant moments molt emotius, especialment quan cadascuna de les parelles arribaven a meta agafats de la mà  mostrant-se molt emocionats.

Més informació: http://goo.gl/HcXH0M


©2019 Ajuntament del Vendrell