01-21 rp cursa karting 2 webL’esport al Vendrell creix i comença el 2015 carregat d’activitats i novetats. És per això que el diumenge 1 de febrer de 2015 tindrà lloc la primera cursa Running 10 km Karting Vendrell. Tot i que sorprengui l’escenari, es tracta d’una cursa de running on es gaudirà del circuit del Karting Vendrell i dels camins dels voltants.

El passat dimarts 20 de gener va tenir lloc la roda de premsa de presentació a càrrec del regidor d’Esports, Sergi Teruel; del gerent del Karting Vendrell, Narciso Gil, i del gerent de Fun Sports i representant de l’organització, Jaume Serra. Aquest últim va tractar la part més tècnica de l’acte informant que, prèviament a la cursa de 10 km, a les 10 h, tindran lloc dues curses infantils: una de 600 m (6-9 anys) i l’altra de 1.200 m (10-14 anys). Un cop finalitzades, tindrà lloc la cursa de 10 km (a partir de 15 anys). Les inscripcions estan obertes a tothom que vulgui gaudir d’una jornada ludicoesportiva amb família i es poden fer a través del web www.10kmrunningkartingvendrell.com. El preu és de 13 € per als adults i d’1,5 € per a les curses infantils.

Durant la jornada hi haurà una barbacoa i diferents sorpreses per als esportistes, com ara una exhibició de zumba. Així mateix, es preveu la participació d’alguns corredors d’alt nivell, com Roger Serran, del Club Trail Tarraco, i de Robert Budai, del Club Runners El Vendrell.

Serra va agrair el suport del Patronat Municipal d’Esports i del Karting Vendrell per l’organització d’aquesta primera edició de la cursa Running 10 km Karting Vendrell. Per la seva part, Narciso Gil va donar les gràcies a l’organització per haver escollit aquest escenari per realitzar un esdeveniment de running; així mateix, va anunciar que el Club Karting Vendrell està sempre obert a poder realitzar qualsevol activitat tot i que no sigui relacionada amb el món del motor.

El regidor d’Esports, Sergi Teruel, va destacar la importància de poder realitzar una prova esportiva d’atletisme en un escenari del món del motor com és el kàrting. Va afegir que és positiu que aquestes iniciatives es donin cita al Vendrell, ja que també ajuden a potenciar l’esport, cohesionant dues modalitats diferents.



©2019 Ajuntament del Vendrell