11-19 cros Coma-rugawEl passat cap de setmana es va iniciar a Calafell la temporada de Cros escolar 2014-15 del Baix Penedès i aquest proper diumenge 23 de novembre serà el torn del Cros de Coma-ruga 2014, que es durà a terme al pantalà del port a partir de les 10.45 h.

Es preveu que hi participin més de 500 infants de les diferents escoles de la comarca. El Patronat Municipal d'Esports, les AMPA de les escoles de Coma-ruga i el Consell Esportiu del Baix Penedès són els encarregats d'organitzar l'acte.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, ha explicat que "l'organització d'aquest esdeveniment mostra, una vegada més, la implicació de les AMPA de les nostres escoles en el foment de l'esport base i la pràctica esportiva entre els més
joves de la societat". A més, la participació d'un elevat nombre d'infants, que vindran acompanyats per les seves famílies, "també suposarà una promoció turística de les nostres platges afavorint també l'activitat dels comerços".

Enguany hi ha novetats pel que fa al reglament. En les categories P3, P4, P5, prebenjamí i benjamí no hi haurà classificació i rebran tots una medalla commemorativa de l'acte per la seva participació, a dalt del pòdium. En les categories d'alevins, infantils, cadets, juvenils i majors de 18 anys sí que hi haurà classificació. En la categoria d'alevins rebran un diploma i en la resta de categories rebran medalla els tres primers, tant per classificació general com dels JEEC.

Per tant, aquest proper diumenge 23 de novembre es podrà gaudir d'un gran espectacle esportiu amb més de mig miler d'infants fent cros a la platja de Coma-ruga.



©2019 Ajuntament del Vendrell