11-18 taller families2 250Un any més, tornen els Tallers de Família per a aquest curs 2014-15, organitzats pel Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament del Vendrell, amb col·laboració de La Ballaruga i del Banc de Temps “Temps en Xarxa”. El projecte compta, com cada any, amb persones voluntàries responsables d’impartir els tallers als usuaris, pares i mares de les escoles del Vendrell. La borsa de voluntaris per fer tallers estarà oberta durant tot el curs per tal d’incorporar-hi totes aquelles persones que desitgin aportar els seus coneixements a la resta d’usuaris d’aquesta iniciativa.

El curs passat es van organitzar 12 tallers diferents, a les escoles Pau Casals, Pla de Mar, Marta Mata i Àngels Garriga, amb una assistència de 114 persones i un total de prop de 200 usos. Aquest curs s’han iniciat els tallers al mes de novembre amb activitats tan diferents com fotografia, costura, topiària i drapet, que s’ofereixen a les escoles Pla de Mar i Àngels Garriga.

Un dels principals objectius dels Tallers de Família és crear espais socialitzadors per a les famílies de les escoles del Vendrell que facilitin els coneixements entre les persones i la cohesió social, i que fomentin l’ús social de la llengua catalana.



©2019 Ajuntament del Vendrell