11-18 banc del temps 250El Banc de Temps del Vendrell amplia la seva oferta d’activitats amb la posada en marxa, el dissabte 22, d’una altra activitat conduïda per usuaris del mateix Banc de Temps. Es tracta del taller “Dibuix i pintura: nu al natural”, que es durà a terme els dissabtes al matí, un cop al mes. L’objectiu és crear un cercle artístic que esdevingui un lloc de referència per a les persones interessades en aquesta tècnica.

Per altra banda, el dissabte 29 al matí es farà la segona caminada pels voltants del Vendrell que, en aquesta edició, arribarà fins a Sant Vicenç per camins alternatius. Igualment, continuen endavant els tallers de meditació (els dilluns a les 19 h) i els de “Speaking in english”, nivell mitjà (els dimecres a les 19 h). Aquest novembre també ha començat una col·laboració amb Ràdio el Vendrell, en la qual un cop al mes s’expliquen les diferents activitats, al programa La Calaixera, conduït per Pere Sallent, així com els intercanvis que es fan entre els usuaris del Banc de Temps.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom. Per participar-hi, primer cal inscriure’s com a usuari del Banc de Temps del Vendrell. El banc “Temps en Xarxa” és una iniciativa comunitària d'intercanvi de temps, que emula simbòlicament el funcionament d'un banc, però en el qual allò que es "presta" i es "rep" és temps dedicat a serveis a les persones. Aquest mecanisme d'intercanvi multilateral té per objectiu establir una xarxa d'ajuda mútua i reforçar els llaços comunitaris d'un barri, poble o ciutat.


El Banc de Temps és una iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn, un projecte de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament en conveni amb la Generalitat de Catalunya.


La secretaria està ubicada a l’Hotel d’Entitats (edifici de L’Eina, Camí Reial, 17, del Vendrell, tel. 977664002) i l’horari és dilluns, dimecres i divendres de 9.30 h a 11.30 h. També es poden fer les inscripcions per correu electrònic: tempsenxarxa@gmail.com.



©2019 Ajuntament del Vendrell