11-13 Comiat Joan descalswAquest passat dimecres 12 de novembre, la Comissió d'Art del Patronat Municipal de Serveis Culturals va organitzar un acte d'agraïment a l'artista Joan Descals, fins fa poc temps col·laborador habitual d'aquesta Comissió des de feia gairebé 15 anys.

Tant l'alcalde, Martí Carnicer, com el regidor de Cultura, Albert Solé, van agrair a Joan Descals, en nom de la Comissió d'Art, tots aquests anys de dedicació a la cultura de la vila del Vendrell.

En paraules del regidor de Cultura, Albert Solé, "Descals és un vendrellenc que, amb la seva activitat, iniciativa i actitud, ha dinamitzat l'espai cultural de la vila, tant en el vessant creatiu com en la participació en la direcció de projectes que han abraçat per igual la música, la pintura, la poesia, l'escultura i la ceràmica, així com la divulgació de l'obra de diversos artistes". Al llarg dels anys, Joan Descals també ha col·laborat desinteressadament amb col·lectius i entitats de la vila, quan li han demanat la seva aportació, i la seva obra es pot distingir en diferents espais del municipi, inclosa la mateixa església parroquial de Sant Salvador.

A partir d'ara, la Comissió d'Art del Patronat Municipal comptarà, com a nova col·laboradora, amb Iraida Llucià, artista de la comarca molt vinculada a la vila.



©2019 Ajuntament del Vendrell