11-11 Xerrada PiuàwLa Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell va celebrar dijous la primera de les activitats programades per a l'edició d'enguany del projecte "Biblioteques amb DO", una xerrada dedicada a donar a conèixer les propietats medicinals del cep i el raïm, a la qual van assistir més d'una trentena de persones.

Conduïda per la periodista i fitoterapeuta Maria Pilar López Serra, la trobada es va completar amb un tast de vins ecològics del celler Cal Lluïsot de Bonastre, sobre els quals el seu responsable, Sebastià Pié, va explicar diversos aspectes relatius a les seves característiques i al procés d'elaboració.

Aquesta va ser la primera de les propostes per al públic adult que es desenvoluparan durant el mes de novembre. La propera sessió adreçada a aquest col·lectiu tindrà lloc el divendres dia 21, a les 19.30 hores, i anirà a càrrec de l'actor Carles Alcoy. Sota el títol Històries del vi i del beure, consistirà en una dramatització basada en la lectura de relats i textos literaris amb el vi com a tema central. La sessió es completarà amb un tast de vi dels cellers Avgvstvs Fòrvm. Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca.

Biblioteques amb DO pels infants

Pel que fa al públic infantil, també disposarà del seu espai en el projecte "Biblioteques amb DO". En aquest cas, serà el dissabte dia 15 a les 10 hores, i consistirà en una sessió de l'hora del conte que porta per títol "I jo seré boter" que anirà a càrrec dels seus autors, Iraida Llucià i Pep Querol. La sessió es complementarà amb un esmorzar de pa amb vi i sucre.

El mateix dissabte, a les 12.00, els infants podran participar d'un taller de manualitats amb taps de suro que anirà a càrrec de Laura Pérez. Tant l'hora del conte com el taller de manualitats s'adrecen als infants de 1r a 4rt, i cal fer inscripció prèvia a la biblioteca per participar-hi.



©2019 Ajuntament del Vendrell