10-28 rpmentoratge 250Amb l’experiència positiva dels darrers quatre anys, l’Eina Espai Empresarial, amb la col·laboració de CP’AC (Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya) i del suport de l’ens internacional Youth Business International, dóna continuïtat al programa de mentoratge per posar a l’abast de les empreses de recent creació un acompanyament d'empresaris experimentats, de reconeguda trajectòria i en actiu, que els fan de guia i els ofereixen el seu suport.

Ara es vol concentrar aquesta acció de mentoratge a les persones emprenedores entre 18 i 35 anys que volen emprendre un projecte d’autoocupació com a alternativa al fet de no trobar feina. Segons Ana Bejarano, de l’empresa CP’AC, “es tracta que empresaris amb experiència facin l’acompanyament a joves emprenedors durant el primer any amb l’objectiu que, un cop passat aquest període de mentoratge, puguin tirar endavant sense el mentor”.  

Els objectius del mentoratge són els següents:

-fomentar la cooperació empresarial,

-afavorir la consolidació i el creixement de les petites i mitjanes empreses

-i donar les eines metodològiques necessàries per tal que els empresaris més experimentats puguin estimular i incrementar la vàlua dels nous emprenedors, potenciant el rendiment de les seves capacitats professionals i empresarials.

Els empresaris que estiguin interessats a participar-hi com a mentors s’han d’adreçar a l’Eina Espai Empresarial.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, va explicar que “un 10% dels projectes empresarials que s’inicien a l’Eina no superen el primer any de vida i amb el mentoratge es vol reduir aquest percentatge i que més empreses tirin endavant i generin ocupació”.

Per a més informació: L'EINA, tel. 900 33 88 33.



©2019 Ajuntament del Vendrell