10-07 primer premi Palma Babos Collapse webEn el marc de la VII Biennal de Ceràmica del Vendrell, el municipi s'omplirà de propostes relacionades amb la ceràmica en els diferents espais de la vila a partir del mes vinent.

D'una banda, el divendres 3 d'octubre, a les 18 h, a la Galeria Camil·la Pérez Salvà s'inaugurarà l'exposició "Ceràmica: Teresa Marta Batalla", que es podrà visitar fins al 29 de novembre. A continuació, a les 19 h, la Fundació Apel·les Fenosa obrirà al públic la nova mostra "Fenosa i la porcellana", que es podrà visitar fins el 28 de febrer de 2015.

D'altra banda, el divendres 3 d'octubre, a les 19.30 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l'exposició de les obres dels tres guanyadors de la VII Biennal de Ceràmica del Vendrell i el lliurament de premis del concurs. Cal recordar que els guanyadors van ser els artistes Pálma Babos (Hongria), Andrew Casto (EUA) i Miguel Molet (Osca). A partir de les 20.30 h, els tres guanyadors participaran en una conferència a la mateixa Sala.

L'exposició romandrà oberta fins al 2 de novembre de 2014.



©2019 Ajuntament del Vendrell