L'exposició d'escultura dels alumnes de l'Espai fenosià de creació artística, dirigit per l'escultor Philippe Lavaill, s'inaugurarà aquest proper divendres 5 de setembre, a les 20.30 h, a la Sala Benvingut Socias, ubicada a la Casa Cultural de Andalucía García Lorca del Vendrell (c/ Conflent, 82 bis).


La mostra presentarà les obres de J. M. Blanco, Antonio Cocera, María Díaz, Iris Ebenhahn, Rafa González, M. Moreno, CCdQ, Elisa Mestre, Queralt Ramon, Enric Rovira, Eugènia Ruiz i el professor Philippe Lavaill. Es podrà visitar fins al 25 de setembre en el següent horari: de dilluns a divendres de 17 h a 20 h i dissabtes i festius d'11 h a 13 h.
Cal recordar que Lavaill és deixeble d'Apel·les Fenosa i fundador de la Secció de Gravat de Sant Lluc i del Taller de Gravat de l'Associació Catalana d'Artistes Plàstics. Des d'aquest curs 2013-2014, és el director de l'Espai fenosià, que s'emmarca en les propostes de l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa, coordinades des de la Regidoria d'Educació.



©2019 Ajuntament del Vendrell