08-29 topmanta 250Durant la tarda del d'ahir, mentre es feien controls de vehicles a les entrades als barris marítims, per tal de detectar vehicles que subministren gènere als venedors del top manta al passeig Marítim, una patrulla va veure que s'aproximava un vehicle que, davant de la presència policial, va pujar de manera violenta sobre de la vorera i el seu conductor va sortir corrents. El vehicle abandonat va quedar obert i els agents van comprovar que a dins hi havia 67 bosses de mà, de diferents marques falsificades, destinades a la venda il·legal. Es va comissar tot aquest material, que ha quedat dipositat a les dependències de la Policia Municipal.

A la matinada va aparèixer el propietari del vehicle, que va venir acompanyat de tres homes més, tots ells d'origen senegalès, per tal de recollir el vehicle. Se'ls va lliurar el vehicle, després d'haver pagat l'import del servei de la grua, juntament amb dues denúncies administratives per les infraccions comeses.

La tasca preventiva dels cossos policials continua donant bons fruits en el control de la presència del top manta als passejos marítims del Vendrell. D’altra banda, l’Ajuntament del Vendrell insisteix en la conscienciació ciutadana de no comprar al top manta i de fer-ho en el comerç que compleixi totes les garanties necessàries.



©2019 Ajuntament del Vendrell