08-04 Comís Top mantawEl passat divendres 1 d'agost, gràcies a la tasca duta a terme pel dispositiu especial que mantenen la Policia Municipal del Vendrell i els Mossos d'Esquadra en la lluita contra el top manta, agents d'aquests dos cossos van localitzar i aturar un vehicle que portava una gran quantitat d'objectes destinats a la venda fraudulenta al passeig Marítim.

El valor estimat d'aquests productes comissats hauria possibilitat unes vendes d'uns 7.500 euros. En concret, es van comissar 386 articles, entre els quals destaquen equipament de coneguts clubs de futbol, polos i samarretes i colònies falsificades.

La Policia local constata que el treball per tal de minimitzar aquesta problemàtica està donant bons fruits fins ara al Vendrell, per la qual cosa es continuarà treballant durant tot el que queda d'estiu en aquesta línia. També s'ha ressaltat, un cop més, la necessitat que els ciutadans prenguin consciència de la necessitat de comprar en el comerç de proximitat que compleixi totes les garanties necessàries.



©2019 Ajuntament del Vendrell