07-29 1r permi- LLORER 250El diumenge 27 de juliol es va dur a terme la final del TRACK. Els Berberechos en su Salsa (Badalona), Ramastons (el Vendrell), Llorer (Barcelona), See you Monday (el Vendrell), Apollo Flytrap (Barcelona), Cru! (Girona), Love Session (el Vendrell) i Chill and Seduce (Barcelona) van pujar a l’escenari del TRACK i, amb la seva actuació, van demostrar el gran nivell que hi ha entre els grups amateurs de Catalunya.

El Jurat, format per Jordi López (músic i representant de l’Associació de Músics del Baix Penedès), Pep Blay (escriptor i periodista musical), Jordi Ginesta (cantant de Bonobos, guanyadors del TRACK 2013), David Rosell (músic i productor) i Jordi Bianciotto (periodista i crític musical), va tenir una tasca difícil per decidir els classificats del TRACK 2014.

El grup guanyador va ser la formació Llorer, de Barcelona, que s’emportà com a premi la gravació, el disseny i la maquetació d’un disc a l’estudi de gravació La Casamurada i l’actuació a la Festa Major del Vendrell 2015. El segon premi, de 1.000 euros, va ser per a Apollo Flytrap, de Barcelona, i el tercer premi, de 600 euros, per a Cru!, de Girona. I el Premi especial Baix Penedès del TRACK se’l va endur Ramastons, del Vendrell, que va guanyar una actuació a Igualada, una formació a càrrec d’un músic/productor i 300 € de premi.

El Drogas va posar el punt i final al TRACK 2014, fent un repàs dels més de 30 anys de la seva trajectòria dalt dels escenaris, amb un gran concert i una posada en escena espectacular.

Des de l’organització del TRACK volem donar les gràcies a tots els grups finalistes, als membres del Jurat, al presentador del concurs, al públic assistent i a totes les persones que hi col·laboren per fer possible el TRACK.

Foto: Jordi Lanzón Buenavida



©2019 Ajuntament del Vendrell