07-14 DecomíswEl passat dissabte 12 de juliol, i gràcies a la tasca duta a terme pel dispositiu especial que manté la Policia Municipal en la lluita contra el top manta, agents del cos van localitzar i aturar un vehicle, que va resultar portar una gran quantitat d'objectes destinats a la venda fraudulenta al passeig Marítim.

El valor estimat d'aquests productes comissats haurien possibilitat unes vendes d'uns 5.000 euros. En concret, entre els comissos, destaquen 157 parells de sabates, 27 polos i 7 samarretes de marques falsificades.

Des de la policia local es constata que el treball per tal de minimitzar aquesta problemàtica està donant bons fruits fins al moment al Vendrell, per la qual cosa es continuarà treballant durant tot l'estiu en aquesta línia. Per la seva part, el regidor de Governació, Joan Josep Nin, s'ha mostrat satisfet per la feina feta i ha assegurat que es continuarà treballant per mantenir la tendència a la baixa d'aquest fenomen. Ha reconegut, però, que el top manta no es pot eradicar només amb l'acció policial. Segons Nin, més enllà de les sancions administratives, que són poc eficients, la línia de treball consisteix a incrementar la consciència cívica per modificar el comportament dels compradors i potenciar les investigacions per atacar el fenomen des del seu origen.



©2019 Ajuntament del Vendrell