06-10 Denver Young Orchestra 250Aquest proper dijous 19 de juny, a les 22 h, l'Auditori Pau Casals acollirà un concert extraordinari a càrrec de la jove orquestra nord-americana Denver Young Artist Orchestra, dirigida per Wes Kenney. Donada la importància del concert i l'interès del públic del Vendrell, hi haurà un servei d'autobús des del Vendrell, que sortirà a dos quarts de deu del vespre (21.30 h) des de l'estació d'autobusos per anar a Sant Salvador. I es farà el retorn un cop acabat el concert.

 

El programa que interpretaran és l'Obertura de Romeo i Julieta, de P. I.Txaikovskiy; Concert per a violí en fa menor, de F. Mendelssohn, i la Simfonia núm. 2 de J. Brahms. La solista del concert de F. Mendelssohn és la jove coreana Ye-Rang Kim.

La Denver Youth Artists Orchestra (DYAO) va ser formada l'any 1977 sota la protecció de la Denver Symphony Orchestra, actual Colorado Symphony Orchestra (CSO). La DYAO actua habitualment al Boettcher Concert Hall (Seu de la Colorado Symphony Orchestra), al cor de la ciutat de Denver. Aquesta orquestra nord-americana s'ha caracteritzat per actuar junt a artistes convidats, promovent la carrera de joves artistes. Els últims artistes que han aconseguit reconeixement i fama de manera internacional són Eugene Fodor, Yefim Bronfman, Shlomo Mintz, Joseph Swensen, Christopehr O'Riley, Dylana Jenson i Christopher Taylor.

Wes Kenney és director d'orquestres i ensenya Direcció a la Colorado State University, a Fort Collins. Ha estat director musical per a la Fort Collins Symphony durant deu anys, alhora que exercia el mateix càrrec des del 2004 amb l'Opera Fort Collins.



©2019 Ajuntament del Vendrell