06-04 conveni creu  roja01 250L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i la presidenta de l'Assemblea Comarcal de Creu Roja al Baix Penedès, Assumpció Soler, han formalitzat, a través d'un conveni, la col·laboració que des de fa una anys ja s'estava fent, per tal de facilitar lots de recolzament social a famílies amb dificultats econòmiques i en risc d'exclusió social. Concretament, es tracta de lots d'alimentació de nadons, de bolquers, de neteja de la llar i d'higiene personal. En aquests moments, un centenar de famílies del Vendrell són beneficiàries dels lots destinats a l'alimentació i cura de nadons.

Amb la signatura d'aquest conveni, es concreta el contingut de cada tipus de lot i l'aportació que farà durant l'any 2014 l'Ajuntament del Vendrell, que serà de 22.000 euros, un 75% del cost total anual d'aquests lots. L'altre 25% l'aportarà Creu Roja.

El regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero, ha destacat la important col·laboració entre la seva regidoria i Creu Roja, la qual ha refermat Assumpció Soler, que ha afegit: "Gràcies a aquest conveni podrem ajudar moltes persones". D'altra banda, Martí Carnicer ha posat de relleu que "l'acte de signatura d'aquest conveni fa visible la col·laboració amb Creu Roja, com també s'està fent amb altres entitats del municipi, per poder fer front a les necessitats socials actuals".



©2019 Ajuntament del Vendrell