El proper 13 de juny de 2014 s'inaugurarà l'skatepark del Vendrell, el qual es troba ubicat a la pista del carrer de Ramon Llull, al barri del Botafoc.

El procés de creació de l'skatepark va començar el novembre del 2013, quan es van fer trobades amb el col·lectiu de skaters del Vendrell. Aquest col·lectiu va fer la demanda en diverses ocasions i, a partir d'aquí, l'Àrea de Joventut va començar les converses amb els joves. En paral·lel, es va demanar a la Regidoria d'Esports un espai adequat per a la pràctica d'aquest esport. D'aquesta manera, es va decidir ubicar l'skatepark a la pista del carrer de Ramon Llull.

Per a la construcció de l'skatepark s'ha comptat amb l'experiència de Sergi Arenas, amb més de trenta anys de trajectòria sobre un patí i com a dissenyador i constructor de parcs, per exemple, l'skatepark d'Arbúcies o del de la Mar Bella, a Barcelona. Ell és, doncs, l'artífex del disseny i l'execució d'aquest espai al Vendrell. En aquesta fase s'ha construït una dragon ramp, un calaix i una barana. El disseny s'ha consensuat amb els joves que han participat en el procés de creació de l'skatepark.

La jornada d'inauguració serà un concurs obert a qualsevol persona aficionada a la pràctica de skate, escúter i BMX. Hi haurà un val de 40 € de premi, a bescanviar a Adrenalina Vendrell, al millor best trick de cada categoria. Les inscripcions per al concurs seran de 16 h a 16.30 h a la mateixa pista. Des de l'organització es recomana l'ús de tot tipus de protecció (casc, colzeres, genolleres, etc.). protecció, casc, genolleres, etc.



©2019 Ajuntament del Vendrell