06-02 Brossa-ChomonwEl divendres 6 de juny, a les 22 h, a l'Auditori Pau Casals, el Brossa Quartet de Corda farà un concert en el marc del 7è Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada de Roda de Barà FIC-CAT 2014, una audició que uneix música i cinema i que també s'inclou en el cicle Més Músiques.

 

El concert porta per títol "Quartet Brossa Música Chomón" i proposa al públic una audició singular basada en la recuperació de l'hàbit de principi de segle de musicar en directe les pel·lícules de cinema mut. En aquesta ocasió es tracta d'una simbiosi entre els curtmetratges de Segundo Chomón (Saragossa, 1871-1929) i algunes de les sonoritats més característiques i estimades pel quartet des dels seus orígens.

La màgia, l'encant i la poesia de Chomón, expert en efectes especials de la primera època del cinema, suggereixen al quartet un itinerari sonor que travessa territoris ben diversos com la contemporaneïtat, el minimalisme, el folk, el pop... El programa musical presentat per Brossa Quartet de Corda inclou autors i temes com Xavier Cugat, Igor Stravinsky, Bruno Maderna, Miquel Roger, Enric Montefusco, Mestres Quadreny, Elvis Costello, Sergi Sirvent, cançons tradicionals balcàniques, Tomàs Peire i Michael Galasso.



©2019 Ajuntament del Vendrell