05-27 torneig pau casals250El 17è Torneig Pau Casals de la UE Tancat respirarà l'alé de 2a Catalana, després de 17 anys del darrer ascens

La UE TANCAT ja té a punt la 17a edició del Torneig Pau Casals de Futbol Base, un torneig de referència al Baix Penedès i arreu de Catalunya, que tindrà lloc del 6 al 8 de juny.

Aquesta fita esportiva comptarà amb la participació de 24 clubs d'entre els quals hi haurà més de 50 equips de les diferents categòries: Escola, Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Femení Infantil-Aleví, Infantil, Cadet i
Femení Cadet-Juvenil.

En l'acte de presentació que va tenir lloc ahir dilluns a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, es va comptar amb la presència de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el regidor d'Esports, Sergi Teruel, el president de la UE Tancat, Josep Lluis Teruel, el vicepresident de l'entitat, Josep Castelló i el coordinador de futbol base del mateix club, Jordi Àlvaro.

El regidor d'esports, va agrair a la UE Tancat el fet de celebrar un any més aquest Torneig destacant la figura del mestre Casals des de la persona , per la seva humilitat i senzillesa, valors amb els quals s'identifica l'entitat verda i blanca. L'alcalde del Vendrell va felicitar al club pel triomf aconseguit aquest passat dissabte pel primer equip que suposa l'ascens de categoria, a la 2a Catalana, després de 17 anys del darrer ascens. La part més tècnica del torneig va anar a càrrec del president de l'entitat i del coordinador de futbol base, que van recalcar que, per tal de dinamitzar el torneig, s'ha muntat un sistema de competició molt atractiu i estructurat mitjançant la coincidència de dues categories per franja horària. Es jugarà al matí la fase classificatòria i a la tarda les finals.

Les dates, segons categories, són les següents:
ESCOLA: divendres 6 de juny de 2014 (només tarda).
BENJAMÍ, ALEVÍ, CADET I FEMENÍ ALEVÍ-INFANTIL: dissabte 7 de juny de 2014 (matí i tarda).
PREBENJAMÍ, INFANTIL I FEMENÍ CDET-JUVENIL: diumenge 8 de juny de 2014 (matí i tarda).

Des de l'organització volen encoratjar a tots els vendrellencs i vendrellenques perquè s'apropin al Mpal. del Tancat i gaudeixin d'un cap de setmana ple de futbol. A més, es va destacar que el mateix dia 6 de juny, sobre les 6 de la tarda, tindrà lloc un partit entre els Joves Solidàris de la UE Tancat i els nois i noies de la Fundació Santa Teresa, una de les activitats de la Fundació del FC Barcelona, en la qual els jugadors i jugadores cadets del club porten treballant des de fa mesos.

Per a més informació: http://torneigpaucasalsuetancat.wordpress.com/



©2019 Ajuntament del Vendrell