05-21 escoles esportives portada webEl Patronat Municipal d'Esports del Vendrell, un any més i durant tota la temporada, a dut a terme el programa de les Escoles Esportives amb l'objectiu de fomentar i donar l'oportunitat a tots els nens i nenes de la vila per a la pràctica de l'esport amb la col·laboració de diferents entitats: Consell Esportiu, Club Escola Handbol Vendrell, Club Tennis Coma-ruga At., Club de Futbol Sala Vendrell, Unió Esportiva Tancat, secció atlètica del CE Vendrell, Club Runners El Vendrell i l'Associacació Bàsquet El Vendrell. Identificades amb els següents esports, respectivament: multiesport, psicomotricitat, handbol, tennis, futbol sala, futbol, gimnàstica de trampolí, atletisme i bàsquet.

Pràcticament acabada la temporada 2013-14, el proper dissabte 31 de maig de 2014 des de les 9.30 h, les instal·lacions del Patronat d'Esports i de l'IES Andreu Nin, viuran la cloenda de les Escoles Esportives d'enguany on hi prendran part prop de 400 escolars del municipi i de les mateixes Escoles

Esportives, de 3 a 16 anys. Tots gaudiran i practicaran els diferents esports, al llarg del matí on també s'inclourà un rocòdrom i una activitat del programa FutbolNet del FC Barcelona. Les inscripcions ja estan tancades.

A més a més i com a novetat, el Patronat d'Esports també ha volgut comptar amb la col·laboració de totes les entitats esportives del municipi per incloure la 2a Fira d'Entitats Esportives que tindrà lloc a l'av. Camp d'Esports de 9.30 h a 14 h.

Aquesta activitat no pretén que només sigui pels infants, sinó que tothom hi prengui part i es pugui gaudir d'un matí ple d'esport.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, fa una crida a tots els vendrellencs i vendrellenques perquè s'apropin a les instal·lacions de l'av. Camp d'Esports i gaudeixin tot el matí amb aquesta cloenda i alhora gaudeixin d'un cap de setmana ple d'esdeveniments esportius on tothom hi pot prendre part i on queda reflectit, una vegada més, que l'esport és un dels atractius del Vendrell i que no pot faltar en cap activitat.



©2019 Ajuntament del Vendrell