05-14 ACTIVAT PER LESTIU II - 30 de maig de 2014 webSota el lema "ACTIVA'T PER A L'ESTIU", el Patronat Municipal d'Esports del Vendrell ha engegat una segona campanya de promoció de les instal·lacions esportives, per tal d'animar tots aquells que encara no s'han decidit a provar la zumba, l'indoor, el Pilates, la defensa personal...

Per als qui vulguin provar una activitat abans d'abonar-se tindran l'oportunitat de fer una classe de zumba el divendres 30 de maig a les 18.30 h a la pl. Nova del Vendrell.

Tots els participants a l'activitat, rebran una invitació per provar una activitat al Patronat Municipal d'Esports entre els dies 2 i 6 de juny de 2014.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, vol animar tots els vendrellencs i vendrellenques a aprofitar l'energia que dóna el bon temps per incorporar els hàbits saludables que ofereix l'esport a la vida diària.

Qualsevol persona, independentment de la seva edat, pot trobar en les més de 80 activitats dirigides aquella o aquelles que més la motivin.

Per a més informació, cal adreçar-se a les instal·lacions esportives de la ctra. Dr. Robert (tel. 977 15 57 98) o de l'av. Camp d'Esports (tel. 977 18 26 28).



©2019 Ajuntament del Vendrell