05-13 AFANOCwLa Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell col·labora, un any més, en la campanya "Posa't la gorra", organitzada per l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). L'objectiu de la campanya és sensibilitzar la societat sobre l'existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i alhora obtenir recursos per poder mantenir La Casa dels Xuklis

, una casa d'acollida de 25 apartaments, per a aquelles famílies amb un fill amb càncer, que s'han de desplaçar del seu lloc d'origen a Barcelona per rebre tractament als hospitals de referència.

 

La campanya "Posa't la gorra", que tindrà lloc el proper diumenge 1 de juny, a partir de les 10 del matí, al parc temàtic de Port Aventura, consisteix en la compra d'una gorra que porta inclosa una entrada per accedir al parc temàtic, participar en els actes organitzats per l'AFANOC i gaudir de les atraccions durant tot el dia.

El cost de la gorra i l'entrada és de 18 €

La gorra, símbol de solidaritat amb tots ells, és imprescindible per participar en la festa al parc temàtic de Port Aventura i s'ha de comprar de manera anticipada. En el cas del Vendrell, la venda de les gorres es fa a l'oficina de Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell (c/ Quarter, 2a planta), des d'ara fins a exhaurir les existències.

L'horari de venda és de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell