05-05 Cartell-w"Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir" es durà a terme al Vendrell del 2 al 22 de juny

En els propers dies la quarta edició de la campanya de dinamització comercial es presentarà als comerços del nucli històric del Vendrell, inclosos els de serveis i el sector de la restauració, per explicar-los en què consisteix i animar-los a participar-hi.

Per prendre-hi part només caldrà que l'establiment cedeixi un producte, un servei o un descompte amb els quals es prepararan diferents lots per sortejar entre els clients que comprin al nucli històric durant la campanya. Les visites es duran a terme des de l'Oficina del Pla de Barris i també des del Centre d'Iniciatives i Turisme, que al Vendrell treballen conjuntament per tirar endavant la campanya.

La del proper mes de juny serà la quarta edició d'aquesta campanya de dinamització comercial, que des dels seus inicis ha anat consolidant-se i creixent en participació. Aquest 2014 hi prendran part 23 municipis de Catalunya, enfront dels 17 de l'any passat; tots ells amb el tret comú de disposar d'un barri amb projectes adherit a la xarxa de Plans de Barri en el seu nucli antic. Un cop més, l'objectiu de la iniciativa comercial és doble: donar a conèixer el comerç de proximitat dels nuclis antics i aconseguir donar a conèixer els diferents territoris.

Al Vendrell, el Pla de Barris lliurarà als establiments participants, sense cap cost, un cartell que els acreditarà com a adherits a la campanya, les butlletes de sorteig per donar als seus clients i una urna per dipositar les butlletes. En el cas del Vendrell, el sorteig es farà el divendres 27 de juny. Entre el 2 i el 22 de juny totes les persones que comprin als comerços adherits poden optar a un premi aportat per tots els pobles participants valorat en més de 1.600 euros i també a altres lots de productes i serveis aportats pels comerciants participants. Entre altres novetats de la campanya d'enguany, que s'aniran desvetllant més endavant, en aquesta edició s'incorpora un regal per a un dels comerciants de cadascun dels municipis participants.

La campanya d'aquest 2014 comptarà amb la col·laboració de la Subdirecció General d'Informació i Educació Ambiental, l'Agència Catalana de Residus, el Consorci d'Artesania i Moda de Catalunya, PIMEC, la Confederació de Comerç de Catalunya i l'Agència Catalana de Turisme.



©2019 Ajuntament del Vendrell