04-28 rp campionat catalunya juvenil webEls propers dies 2, 3 i 4 de maig de 2014, el Pavelló del CE Vendrell serà la seu del Campionat de Catalunya Juvenil d'hoquei sobre patins, amb la participació dels equips següents: CH Caldes A, CE Vendrell A, Shum Maçanet A, HC Castellar, FC Barcelona, CP Manlleu A, CE Noia A i GeieG B.

El Campionat començarà el divendres 2 de maig, a les 16 h, i la final està prevista per al diumenge 4 de maig a les 17.15 h. Els horaris dels partits es poden consultar al web www.hoqueivendrell.com/J/index.php/classificacio/calendar/147.

El dilluns 28 d'abril a la tarda, a l'Ajuntament del Vendrell, va tenir lloc la roda de premsa de presentació del XXXII Campionat de Catalunya Juvenil d'hoquei sobre patins. El regidor d'Esports, Sergi Teruel, va explicar que "al Vendrell s'estan fent coses importants a nivell esportiu i un exemple és l'organització d'aquest Campionat, en el qual hi ha el CE Vendrell entre els vuit millors equips de Catalunya". El president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa, va demanar a tota l'afició que "en aquest cap de setmana complicat, per la coincidència amb la final a quatre de la Lliga Europea, cal fer un esforç per donar el màxim suport al nostre equip juvenil". Romagosa també va manifestar que "per a nosaltres, ja és un gran èxit tenir un equip classificat en aquest Campionat i és un honor el fet de poder-lo organitzar a casa nostra". En aquest sentit, el president de la Junta Territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Patinatge, Rafel Serrano, va dir que "per a la Federació, i per a la Territorial en particular, va ser una gran satisfacció que el Vendrell demanés l'organització d'aquest Campionat, ja que es tenien referències en l'organització d'esdeveniments esportius de gran importància, i esperem que aquest sigui el millor Campionat de Catalunya Juvenil que s'hagi fet mai". El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament del Vendrell, Benet Jané, va mostrar un sentiment de felicitat pel fet de "poder tornar a organitzar un esdeveniment esportiu important, fet que posa en valor el que és el Club d'Esports Vendrell, una entitat històrica que vol tirar endavant". I per tancar la roda de premsa, l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, va explicar que "al Vendrell es viu l'hoquei amb molta intensitat i aquest proper cap de setmana es viurà amb una dedicació especial". Carnicer va destacar que "la final a quatre de la Lliga Europea que jugarà el primer equip s'ajunta amb els èxits dels equips de la base, amb els quals podem aconseguir que l'hoquei continuï sent una part important de la nostra vila".

Així doncs, el proper cap de setmana, el Vendrell acollirà un gran esdeveniment esportiu, com és el Campionat de Catalunya Juvenil d'hoquei sobre patins, i amb la mirada posada al Palau Blaugrana, pendents d'una nova jornada històrica de l'hoquei vendrellenc.

Cartell

 



©2019 Ajuntament del Vendrell