04-24 Maria RovirawL'artista vendrellenca Maria Rovira Ribas exposa a partir de demà divendres 25 d'abril, a la Sala del Portal del Pardo, una mostra de la seva obra pictòrica, que s'inaugurarà a les 20h.


D'ella, al díptic de l'exposició, Jaume Socías Palau n'escriu el següent: "Ella és una artista innata i completa: domina la pintura a l'oli i al pastel, crea joies... És en la figura humana on excel·leix la nostra artista, com es manifesta altre vegada en els darrers quadres de la pintora, que saben fer veure la bellesa, la gran bellesa del cos humà (...) Acompanyen aquests quadres de figura tota una sèrie de "bodegons" o natures mortes. Però no m'agrada aquest qualificatiu: les fruites i les flors de la nostra pintora són un cant a la vida, unes obres plenes de matèria i de colors encertats i vivents".
Maria Rovira Ribas va néixer al Vendrell. Va cursar estudis de pintura, dibuix i esmalts a l'Escola d'Arts i Oficis de Tarragona. Del 1982 al 1987 va ser alumna de l'Escola Lliure del Mediterrani de Joaquim Torrens Lladó. Va obtenir el primer premi de pintura de Bosch Cavero. Ha fet diverses exposicions individuals i col·lectives.

L'exposició es podrà visitar a la sala vendrellenca fins el 25 de maig, en el següent horari: de dimarts a divendres, de 17 h a 20 h, dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i diumenges d'11h a 14 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell