04-11 Josep BovéwLa propera setmana, d'entre els dies 17 i 20 d'abril, tindrà lloc la tercera edició del Torneig Josep Bové, que organitzarà la Secció de Futbol ¡ del Club d'Esports Vendrell i que enguany presenta importants novetats.

 

A la roda de premsa de presentació que va tenir lloc dimecres a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, es va comptar amb la presència del regidor d'Esports, Sergi Teruel;el vicepresident de la Secció de Futbol, Jordi Rodríguez; el coordinador de futbol base, Valentí Casellas, i els organitzadors del torneig, Ernest Velasco, Ferran Pau i Armand Celis.
Valentí Casellas va presentar aquesta tercera edició del Torneig plena de novetats. Una d'elles, la principal, és la data de celebració, ja que enguany tindrà lloc per Setmana Santa i això afavorirà que hi participin més equips de les quatre províncies catalanes, com el Llagostera, el Reus, el Júpiter, el Segre i el Can Rull, entre d'altres.

La part més tècnica i estructural del Torneig va anar a càrrec dels organitzadors, que van explicar que aquesta edició comptarà amb 60 equips entre les diferents categories de futbol i futbol base: escola, benjamí, prebenjamí, aleví, infantil, cadet i veterans; segons el calendari establert. Velasco va destacar que una de les altres de les novetats, que farà que sigui un torneig més atractiu i visible, és que durant els quatre dies es comptarà amb l'actuació i l'exhibició de diferents grups de cultura popular del Vendrell, com l'Agrupació Musical Santa Anna, els Nens del Vendrell, la Mulassa Feixuga i el Tallot de Foc. La darrera intervenció va ser del regidor d'Esports, Sergi Teruel, que va felicitar l'organització per la bona iniciativa d'organitzar un torneig per Setmana Santa, fet que fa que en aquestes dates l'esport no s'aturi. També va agrair a la Secció de Futbol del CE Vendrell que, per tercer any consecutiu i amb el nom que rep aquest Torneig, farà un reconeixement al Sr. Josep Bové, persona que ho ha donat tot per aquest esport i per la mateixa Secció de Futbol durant molts anys. Teruel també va destacar el goig de veure gent jove organitzant i "tirant endavant" un esdeveniment esportiu de gran importància com aquest, amb la participació de 60 equips de futbol base, cosa que demostra que la Secció de Futbol del CE Vendrell té continuïtat.

Per a més informació i per poder veure els calendaris del torneig, adreceu-vos
a https://www.facebook.com/secciofutbolcevendrell



©2019 Ajuntament del Vendrell