cros el vendrell 30 març 2014wLa cloenda de la temporada del Cros Escolar 2013-14 es durà a terme el proper diumenge 30 de març, a partir de les 10 h, a les instal·lacions de la pista d'atletisme del Patronat Municipal d'Esports, amb el Cros Escolar del Vendrell.


Es preveu que hi participin uns 800 escolars de tota la comarca. El Consell Esportiu del Baix Penedès, amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports, són els encarregats d'organitzar l'acte junt amb el Club Runners El Vendrell.
A partir de ¾ d'onze del matí començaran les curses de cada categoria, que varien la seva distància i recorregut segons l'edat dels corredors. Tots els participants hauran de ser al circuit mitja hora abans de l'hora indicada per la seva cursa amb el seu dorsal a punt. Per un bon funcionament del cros, les inscripcions acabaran el dimarts dia 25 de març, i els dorsals es podran passar a recollir per les oficines del CEBP a partir del dijous. Per qüestions d'organització, no s'acceptaran inscripcions el mateix dia del cros.
El regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, ha explicat que l'organització d'aquest esdeveniment mostra, una vegada més, la implicació del Vendrell en el foment de l'esport base i la pràctica esportiva entre els més joves i escolars de la comarca.

OPEN D'ADULTS i CURSA DE PARES I MARES

Aprofitant aquest acte, a les 10 h, es celebrarà un Open d'adults per a majors de 18 anys amb un recorregut de cinc quilòmetres, tant per homes com per dones. A més a més i per concloure l'acte, un cop celebrades les diferents curses escolars, tindrà lloc una Cursa de pares i mares d'un quilòmetre de distància. Ambdues proves tenen una inscripció obligatòria de 2 Euros, que inclou l'assegurança. Es podran fer inscripcions fins a 15 minuts abans de les proves.
Podeu consultar tota la informació d'aquest esdeveniment a la pàgina web del Consell Esportiu www.cebp.cat, a l'apartat del cros.



©2019 Ajuntament del Vendrell