03-24 BlaumutwAquest divendres 28 de març, a les 22 h, continua la temporada musical del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) amb l'actuació del grup Blaumut.

 

Aquesta formació està integrada per Xavi de la Iglesia (guitarra i veu), Vassil Lambrinov (violí), Oriol Aymat (violoncel), Manel Pedrós (bateria) i Manuel Krapovickas (Contrabaix).
Blaumut presenta els seu primer disc, El turista, una barreja de folk, pop, música clàssica i cançó d'autor en què l'atmosfera de les cançons transmet sensacions. Amb lletres plenes d'imatges poètiques, és un disc de sonoritat íntima, tranquil, optimista i diferent, que desperta l'interès de qui l'escolta. Un disc molt creatiu i de gran qualitat que serveix com a carta de presentació d'un nou grup que ja està entre les formacions més destacades i influents del país.

En tan sols uns mesos, la formació ha aconseguit guanyar-se al públic i a la crítica. El seu primer senzill, "Pa amb oli i sal", ha estat un dels temes més escoltats i "xiulats" dels últims anys. Després d'entrar a totes les llistes, acaba guanyant el premi Enderrock a la millor cançó pop-rock de l'any 2012 per votació popular.

El 2013, el grup presenta el seu segon senzill, "Bicicletes", que es convertirà en una de les cançons més importants d'aquest darrer estiu, i comença una intensa gira que els ha dut a fer El turista per totes i cadascunes de les regions del país, acumulant més de 60 actuacions, amb més de 200.000 persones que han pogut gaudir de l'espectacular i afinat directe de la que és, sens dubte, la banda del moment.

Un començament espectacular per a un grup que tot just comença la seva aventura discogràfica, que, en menys d'un any, ha ocupat les primeres places a les llistes de vendes i que amb un directe sorprenent ha aconseguit omplir de seguidors tots i cadascun dels concerts que fins a la data han realitzat.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 17 euros, i de 13 euros amb els descomptes habituals, a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com), adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.



©2019 Ajuntament del Vendrell