03-12 tomoviLa Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament del Vendrell treu a licitació la concessió per a l'ús privatiu de l'Àrea recreativa de Tomoví, amb la condició d'efectuar la vigilància, el control i el manteniment de la finca, amb dret de poder residir continuadament a l'habitatge que hi ha en aquest espai públic.

En aquests moments ja hi ha vigent un contracte per un any amb una família que es va licitar fa dos anys i que es va prorrogar per un any més de forma consensuada per les dues parts. Ara ja no es pot tornar a prorrogar i s'obre una nova licitació, a la qual es poden presentar famílies empadronades al Vendrell que no disposin de cap habitatge amb propietat. En definitiva, es tracta d'una licitació de caire social a la qual es poden acollir famílies vendrellenques que tinguin dificultats econòmiques i poder optar a la possibilitat de tenir un habitatge a canvi de fer tasques de manteniment i de vigilància d'un espai públic. Cal dir que l'Ajuntament també es fa càrrec de les despeses de llum i aigua d'aquest habitatge.

Les sol·licituds s'hauran de presentar al Registre General de l'Ajuntament (SAC) adreçades a la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat. Per a més informació: www.elvendrell.net/ajuntament/perfil-del-contractant.

Respecte a unes acusacions fetes per part de PxC, el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Jaume Piñol, manifesta que "una vegada més, aquest grup municipal a l'oposició ha actuat amb irresponsabilitat total de cara a la ciutadania dient falsedats sobre unes suposades actuacions il·legals fetes pel govern municipal". En aquest sentit, Piñol declara que "la família que viu actualment a l'habitatge de l'Àrea recreativa de Tomoví ho fa a través d'un contracte que es va licitar fa dos anys i que les tasques que hi desenvolupen estan cobertes amb una assegurança de responsabilitat civil". Per tant, "una vegada més, PxC, ha fet pública una informació faltant a la veritat i sense presentar proves sobre les suposades il·legalitats que han denunciat a través dels mitjans de comunicació".



©2019 Ajuntament del Vendrell