03-10 refugi animals2 webLa Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament del Vendrell ha organitzat un taller adreçat als voluntaris del Refugi d'animals per donar pautes de com tenir cura dels gossos que es troben en aquest espai.

El taller es va realitzar la setmana passada i en el mateix Refugi es van tractar el maneig correcte a l'hora de passejar un gos, la sociabilització dels gossos per poder-los donar en adopció, la detecció de possibles mancances de salut de l'animal i la seva neteja i cura. A més, al Centre cívic L'Estació es va fer un curs de primers auxilis en el cas de trobar un gos ferit, amb cremades, etc., fent especial èmfasi a la leishmània (malaltia greu, que pot ser mortal, que es transmet de gos a gos mitjançant la picada d'un mosquit).

El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Jaume Piñol, agraeix la feina diària que fan aquests voluntaris del Refugi d'animals i convida a més ciutadans i ciutadanes que s'hi apuntin. Qui hi estigui interessat ha de fer una instància a l'Ajuntament, facilitant les dades personals i explicant la disponibilitat horària per poder desenvolupar aquesta tasca voluntària.

Per a més informació: Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, tel. 977 16 64 13



©2019 Ajuntament del Vendrell