02-18 Un aire de famíliawAquest divendres 21 de febrer, a les 22 h, la programació del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) continua amb l’obra Un aire de família, dirigida per Pau Durà i interpretada per Francesc Orella, Maife Gil, Ramon Madaula, Cristina Genebat, Sílvia Bel i Jacob Torres.


A escena, una mare i dos fills casats. Al Jordi li han anat bé les coses; al Quim, no tant. També hi apareix la Bet, la filla, una soltera ferotge... Tots ells coexisteixen de manera cordial des de fa molt de temps.

Aquest vespre es veuen tots ells amb motiu de la reunió setmanal de divendres al restaurant del Quim, i les coses no estan anant com haurien d’anar... I quan el Tomàs, el cambrer, s’hi fica entremig de les històries familiars, l’aparent alegria pren l’aspecte d’una venjança en tota regla.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 29 euros i de 22 euros amb els descomptes habituals, a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com), adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l’inici de l’espectacle.



©2019 Ajuntament del Vendrell