Aquesta setmana ja s'han començat a pagar les factures pendents de pagament fins al 31 de maig de 2013, a través del Pla de pagament de proveïdors de l'Estat del Ministeri d'Hisenda.

Per a l'Ajuntament del Vendrell, aquesta operació d'endeutament a llarg termini per finançar les obligacions de pagament abonades a través d'aquest mecanisme de finançament per al pagament als proveïdors de les entitats locals té una quantitat resultant de 3.680.768,46 euros, una vegada s'han compensat 1.880.699,36 euros, que corresponen a una part del deute que té la Generalitat de Catalunya amb l'Ajuntament del Vendrell, sobre el total de 5.561.467,82 euros corresponents al deute a proveïdors.


Un cop l'Ajuntament del Vendrell es va acollir a aquest Pla, ja va començar a pagar les factures a partir del juny del 2013 per tal d'anar reduint el termini de pagament, que es preveu situar entre 60 i 90 dies a partir del proper mes de gener.

L'alcalde, Martí Carnicer, ha destacat el fet que "aquest mecanisme de finançament dóna oxigen a l'economia local perquè injecta liquiditat a un total de 143 de proveïdors, la qual cosa ajudarà a mantenir la seva activitat i molts llocs de treball".



©2019 Ajuntament del Vendrell