Taller_foto_wLa Regidoria d'Educació del Vendrell programa un curs monogràfic de fotografia a l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa els dissabtes a càrrec del fotògraf Jöel Ventura.

Aquest curs està pensat per a les persones que volen aprofundir en els coneixements fotogràfics que els permetin assolir en poc temps uns principis tècnics i expressius per poder realitzar fotografies.

Jöel Ventura ha guanyat, recentment, el Lux Or a la categoria de Retrat al Premi Nacional de Fotografía Profesional Lux 2013. 

És un monogràfic eminentment pràctic, que combina sessions tècniques i teòriques en què els alumnes es familiaritzaran amb conceptes com el llenguatge visual, la composició, la llum, la perspectiva, el funcionament manual de la càmera, la profunditat de camp, l'enfoc, el tipus de llum, la mesura de la llum, la sensibilitat ISO, la velocitat i l'obturació. Tota aquesta informació és aplicada a les instantànies, al paisatge urbà, al reportatge i al retrat.
L'objectiu és adquirir els coneixements necessaris per realitzar fotografies de forma manual i desenvolupar el llenguatge visual.
Per poder fer el taller, cada alumne haurà de portar un ordinador portàtil amb Photoshop i Lightroom instal·lats, càmera reflex i lent. La durada del curs és de 16 hores, repartides en 4 sessions els dies18 i 19, 25 i 26 de gener, de les 9 h a les 13 h. L'edat mínima per fer el taller és de 16 anys, i el preu, 90 euros.

 

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a la seu de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca), de dilluns a divendres de 10 h a 14 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell