12-11_CNLEl passat dissabte 9 de novembre es va dur a terme la primera sortida dels alumnes dels cursos de català per a adults, organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l'Oficina de Català del Vendrell, i la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament del Vendrell, per conèixer diferents llocs d'interès de la vila.

Una cinquantena d'alumnes dels cursos i les seves famílies van fer una passejada per alguns carrers del centre per conèixer una mica més qui eren alguns vendrellencs il·lustres que donen nom a diferents carrers del poble. Es va fer un recorregut per la plaça Pep Jai, el carrer Andreu Nin, la plaça Vella, dedicada al doctor Murillo, el carrer Otó Ferrer i l'avinguda Jaume Carner, on va finalitzar la passejada. Un tècnic de l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament del Vendrell va fer cinc cèntims als alumnes de la vida d'aquests personatges il·lustres i importants, però poc coneguts.

La sortida va ser tot un èxit. Tots els alumnes i acompanyants van gaudir molt de la sortida i van aprendre coses noves sobre el lloc on viuen. Un dels objectius més importants d'aquestes sortides és que, alhora que utilitzen i practiquen el català, aquestes persones puguin conèixer una mica més la vida social i cultural del seu poble. Així doncs, es fomenta l'ús de la llengua a més de facilitar als alumnes l'apropament a la quotidianeïtat social i cultural del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell