Imatge_web_pessebres_i_mottainaiLa Regidoria d'Educació del Vendrell obre nous monogràfics a l'Escola Municipal d'Art Apel·les  Fenosa els dissabtes. Un dels monogràfics és un Taller de figures de pessebre, per aprendre a modelar les pròpies figures.

Aquest monogràfic està adreçat als nens a partir de 3 anys (acompanyats d'un major d'edat) o a partir de 10 anys (sense companyia). El monogràfic serà els dissabtes 9, 23 i 30 de novembre de les 9:30 h a les 11:30 h i la conductora del taller, Camil·la Pérez Salvà.

El segon monogràfic és un Taller de mottainai, un concepte japonès tradicional que es refereix al sentit del penediment davant l'ús inadequat d'objectes o recursos, i aplica un mètode per aprofitar els materials i respectar els recursos. El taller intenta conscienciar del problema que originen els residus, mitjançant classes tant teòriques com sobretot pràctiques, amb un mètode creatiu i productiu. El monogràfic serà els dissabtes 23 de novembre, 14 de desembre, 25 de gener i 22 de febrer, i la conductora del taller, Yukiko Murata.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a la seu de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca), de dilluns a divendres de 10 h a 14 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell