10-16_paramotor_webEl Vendrell i el Pla de Santa Maria acolliran el XIII Campionat de Catalunya de Paramotor els dies 19 i 20 d'octubre. Els escenaris seran les platges de Coma-ruga i el camp de vol del Pla de Santa Maria. El campionat està organitzat per el Club de Parapent i Paramotor APPA-VOLEM.


El campionat començarà el dissabte dia 19 a les 10 h a les platges de Coma-ruga, on es realitzaran les proves de velocitat i precisió. A les 11.30 h està prevista una exhibició Acro Paramotors a càrrec dels germans Paco i Javi Guerra, els quals oferiran deu minuts intensos, portant al paramotor a configuracions de vol lluitant contra la gravetat.

Després de l'exhibició, tots els pilots s'enlairaran realitzant una ruta de navegació des de la platja de Coma-ruga fins a arribar al Pla de Santa Maria.

El diumenge, a partir de les 12 h, és faran la resta de mànegues al Pla de Santa Maria, on també tindrà lloc la cloenda amb el lliurament de trofeus i una nova exhibició de paramotor per a tots els assistents.

Més informació: Web del Patronat Municipal d'Esports



©2019 Ajuntament del Vendrell