10-15_Cuarteto_klimtwEl Patronat Municipal Auditori Pau Casals està immers en el Cicle de Tardor 2014, i és en la programació d'aquest cicle que presenta el proper diumenge 20 d'octubre, a les 12 de migdia, el Cuarteto Klimt, a l'Auditori Pau Casals del Vendrell.

El Cuarteto Klimt és un quartet de corda format pels intèrprets Juan Salas i Jesús Merino, violins; Lara Fernández, viola, i Juan Maria Raso, violoncel.

Aquesta formació es va fundar l'any 2011 al Conservatorio Superior de Música de Aragón, i han estat tutelats pel Cuarteto Quiroga. L'any 2012 van guanyar el 1r premi a Reus, en el Concurs de música de cambra "Higini Anglès", i aquest mateix any 2013 han obtingut el 1r premi al Concurs Ecoparque de Trasmiera a Arnuero, i el 1r Premi al Concurs Internacional de Música de Cambra a Villalgordi del Júcar. Tot plegat els ha facilitat poder fer gires de concerts durant tota la temporada 2013-14, i debutar a la Fundación Juan March, a Madrid, amb dos concerts programats per al maig de l'any vinent.

El programa que han preparat, amb molta cura, està format per les obres següents: Quartet de corda, op. 76, núm. 3, de F.J. Haydn; La oración del torero, op. 34, de Joaquín Turina. Amb aquestes dues obres completaran la primera part del concert. A la segona part interpretaran el Quartet de corda núm. 1 , op. 7, de B. Bartók.

L'interès del programa i la qualitat del Cuarteto Klimt permeten que els concerts del Cicle de Tardor de l'Auditori Pau Casals tinguin un bon nivell musical, i faciliten al públic poder conèixer noves i importants formacions de música de cambra.



©2019 Ajuntament del Vendrell