10-07_primer_premi_Palma_Babos_Collapse_webUna artista hongaresa, un nord-americà i un aragonès guanyen la setena edició de la Biennal de Ceràmica del Vendrell.


L'hongaresa Babos Pálma, de Budaörs (Hongria), ha estat la guanyadora de la setena edició de la Biennal de Ceràmica del Vendrell, amb la seva obra Collapse. El segon classificat ha estat l’artista Andrew Casto, de Cedar Rapids (Iowa - Estats Units d’Amèrica), amb la seva obra Assemblage 47. I el tercer classificat ha estat el ceramista Miguel Molet, d'Albelda (Osca), amb la seva obra Batientes.

El jurat format pel regidor de Cultura, Albert Solé, Maria Bofill, Eulàlia Oliver, Màrius Domingo i Jordi Ribas va valorar que "ha estat un any amb molta qualitat, diversitat de les obres tant en el material utilitzat com en les formes".

El jurat va entregar els premis el divendres passat en la inauguració, presidida per l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, de la mostra amb totes les peces seleccionades per al certamen i que es podrà veure fins al proper 3 de novembre a la Sala Portal del Pardo.



©2019 Ajuntament del Vendrell