07-30_taller_ceramica_imatge_webEl cap de setmana del 5 i el 6 d'octubre, a l'Escola d'Art Apel·les Fenosa, tindrà lloc un taller de ceràmica a càrrec de Rebecca Hutchinston, en el qual s'investigarà l'argila de paper com un mitjà escultòric.

El taller inclourà la preparació del fang, les tècniques de construcció, superfície i color, i les opcions de cuita o sense coure, per tal d'aconseguir les qualitats de translucidesa i lleugeresa i la facilitat de construcció escultòrica. Els participants hauran de desenvolupar idees pròpies i plantejaments conceptuals. No cal tenir coneixements previs.

Rebecca Hutchinston és una prestigiosa artista americana molt valorada per les seves instal·lacions de ceràmica i és professora de Ceràmica a la Universitat de Massachusetts Dartmouth. És una artista molt metòdica que abans de col·locar una obra d'art estudia el lloc on ha d'anar i la dinàmica de l'entorn. En els últims quinze anys ha ensenyat i ha utilitzat la tècnica de l'argila de paper, i ha fet exposicions estatals i internacionals.

S'hi han inscrit per participar-hi vint-i-cinc ceramistes d'arreu de l'Estat espanyol, fet que demostra el gran atractiu que té aquest tipus de tècnica.

Hi col·laboren dues empreses que aporten material de ceràmica: "ANPER Material per a ceràmica" i "VICENTE DIEZ Arcillas minerales y pastas cerámicas".



©2019 Ajuntament del Vendrell