10-29_gent_gran_excursio_alcover_webLa vuitena setmana de la Gent Gran del Vendrell es celebrarà enguany del 21 al 27 d'octubre. Aquesta tradicional trobada arriba amb una variada gamma d'activitats adreçades a les persones de més edat però oberta a tothom, amb la clara voluntat que sigui el màxim de participativa possible. Cal recordar que per a alguns dels actes cal realitzar una inscripció prèvia. El termini s'inicia aquest dimarts i finalitza el proper 18 d'octubre.

Entre les activitats programades aquest any destaquen, per exemple, el Campionat de Petanca que es durà a terme a l'Esplai de la Gent Gran del Tancat el dilluns 21 d'octubre o la caminada popular pel terme del Vendrell amb esmorzar inclòs prevista pel dimarts 22 d'octubre. També pel mateix dia, a les 18h, al centre cívic l'Estació, s'ha programat la conferència titulada "Gerotranscendència: Noves formes per al benestar de la gent gran", a càrrec de Lena Dalghren.

Com ja és tradicional, la Setmana de la Gent Gran també inclourà enguany una excursió fora del municipi. Serà el dimecres 23 d'octubre quan es farà una sortida al Delta de l'Ebre, sota el títol "Descobreix Món Natura al Poblenou del Delta" . El preu és de 30 € i inclou el transport, el dinar i les visites. Les activitats de la setmana continuaran el dijous 24 d'octubre amb una Trobada de punt a la Plaça Nova, que servirà per exhibir treballs de punt de mitja.

La vessant més lúdica de la Setmana de la Gent Gran arribarà dissabte 26 d'octubre, a les 17h, al Teatre Àngel Guimerà, amb la representació de l'espectacle de cançons i humor a càrrec del grup "Show Variedades Tívoli". Per últim, la setmana clourà amb el dinar de celebració de les Noces d'Or el diumenge 27 d'octubre, a les 14h, al restaurant Xaloquell. Aquest va adreçat a les parelles inscrites i que compleixin els 50 anys de casats.
La setmana de la Gent Gran del Vendrell està organitzada per l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell en col•laboració amb les quatre associacions de gent gran del municipi (l'Associació de Gent Gran del Vendrell, l'Associació de Gent Gran del Tancat, l'Associació de Jubilats i Pensionistes dels barris marítims i l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Vendrell).



©2019 Ajuntament del Vendrell