09-26_Conveni_Gent_Gran3wD'una banda, el Patronat d'Esports ha signat aquest dijous al matí un conveni amb les associacions i esplais de gent gran del municipi per tal d'oferir descomptes als seus associats i facilitar-los així la pràctica esportiva.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, i els representants de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Coma-ruga; de l'Esplai d'Avis del Tancat; de l'Associació de Gent Gran del Vendrell-Esplai d'avis del Tívoli i l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Casal han estat els encarregats de rubricar l'acord. Aquest estableix que el Patronat oferirà un 15% de descompte en l'abonament mensual de les instal·lacions municipals als socis de les entitats signants, així com un 15% de descompte en els cursos de les activitats aquàtiques que es realitzen a les instal·lacions municipals. També permetrà l'accés a les instal·lacions sense haver de pagar la matrícula.

Segons el regidor d'Esports, amb aquestes mesures es vol fomentar que la gent gran que pertany a les associacions de gent gran, aproximadament unes 3.600 arreu del municipi, practiqui esport de forma habitual, ja que és fonamental per a mantenir-se en forma i gaudir d'una bona qualitat de vida.

D'altra banda, el Patronat d'Esports ha tornat a posar en marxa el programa específic de promoció de l'esport entre la gent gran de la vila "La Gent Gran es mou". Aquest està pensat per incentivar la pràctica esportiva entre el col·lectiu de jubilats i pensionistes del Vendrell i consisteix en una quota simbòlica de 5 euros mensuals, que permeten gaudir de dues sessions esportives a la setmana. La proposta inclou la possibilitat de realitzar caminades, tennis, ball, gimnàstica, natació i pilates. Per a més informació dels dies i sessions que es poden dur a terme, els interessats es poden adreçar a les oficines del Patronat d'Esports o als taulells de les piscines municipals.



©2019 Ajuntament del Vendrell