Cor_de_Cambra_de_CMM-wL'Auditori Pau Casals es disposa a engegar una nova edició del Cicle de Tardor, dedicat a la música i a formacions de cambra i de cant coral. Enguany, el cicle farà especial atenció a la música de gralles, amb l'homenatge al mestre graller, músic i compositor de gralles vendrellenc Jaume Vidal i Vidal (1918-1996).

També destaquen els concerts d'orgue fruit del treball conjunt amb els Amics de l'Orgue del Vendrell i l'Associació Musical Pau Casals. Precisament, en un dels concerts del cicle programats a l'Església Parroquial del Vendrell, es commemorarà el 40è aniversari de la mort de Pau Casals. Serà el dimarts 22 d'octubre, a les 21 h.

Aquest proper diumenge, 29 de setembre, a les 12 del migdia, el cicle engegarà amb l'actuació del Cor de Cambra del Conservatori Municipal de Música de Manresa, sota la direcció de Jordi Noguera. Aquesta formació oferirà un programa que té per títol "Passeig des dels madrigals renaixentistes al postromanticisme", i en què interpretaran obres del Renaixement d'autors com J. Des Prés, J. Bennet o C. de Morales; del Classicisme vienès de F. J. Haydn; el Romanticisme alemany de J. Brahms i acabaran al postromanticisme francès, amb C. Debussy i G. U. Fauré.

El Cor de Cambra del Conservatori Municipal de Música de Manresa està integrat per 11 alumnes d'edats compreses entre els 16 i els 25 anys. El cor es va crear el setembre del 2011 en el marc del Conservatori. Molts d'aquests alumnes s'estan formant en estudis superiors tant a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) com al Conservatori del Liceu, però complementen la seva formació musical cantant en aquest cor. L'objectiu d'aquest treball és l'experimentació i l'aprenentatge amb els alumnes que hi participen i la comunicació amb el públic que els escolta. Això els ha portat a preparar un programa amb autors, obres, estils i èpoques ben diversos, sempre buscant la comprensió, la comunicació i la vivència més intensa de cada obra amb el públic.

Per a més informació: www.auditoripaucasals.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell