Per commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer, aquest divendres el Museu Deu acollirà el concert "Jazz tast", a càrrec del grup Saün, organitzat per l'AFAVC, Associació de familiars de malalts d'Alzheimer i altres demències del Vendrell i comarca. El concert serà a les vuit del vespre a la sala de les catifes del Museu. Saün neix de la trobada entre el guitarrista Xavi Díaz i la vocalista Sussi Castellet, que s'uneixen a la recerca d'un so elegant amb una base de veu i guitarra, a la qual, en ocasions especials, sedueix l'aportació del saxo de Sergi Castán i la percussió de Jordi López, creant un color musical especial en format de quartet.

El divendres al Museu Deu presenten "Jazz tast", un viatge de llarg recorregut a través del s. XX que s'endinsa en estils diversos, des dels clàssics estàndards de jazz, boleros o bossa fins a pinzellades més modernes, sempre amb arranjaments originals, creant atmosferes i ambients únics.

La celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer inclou també, el dia 21 de setembre, una caminada solidària i una conferència. La programació es pot consultar al web de l'Ajuntament del Vendrell.

Tant l'Associació com les entitats que hi col·laboren confien a comptar amb la presència de força públic als diversos actes previstos per donar suport i visualitzar així la lluita que dia rere dia és present en el si de moltes famílies de la comarca.

L'entrada al concert és gratuïta.

Per a més informació: museudeu@elvendrell.net o 977 66 63 08.



©2019 Ajuntament del Vendrell