09-16_escoles_esportivesEl proper dia 17 de setembre s'obren les inscripcions de les escoles esportives.

Amb el programa d'escoles esportives, el Patronat Municipal d'Esports  té com a objectiu posar a l'abast de tots els nens i nenes en edat escolar, de 3 a 16 anys , 12 activitats esportives diferents, per tant sols 80€ anuals.

A les activitats ofertades en temporades anteriors : la psicomotricitat, el multiesport, el bàsquet, l'handbol, el tennis, el patinatge, la gimnàstica de trampolí, l'atletisme i el golf pitch and putt, hem de destacar com a novetat la incorporació per al curs 2013-2014 de la petanca, el futbol sala i el futbol 7.

 

Per tirar endavant aquest programa, el Patronat d'Esports compta amb la col·laboració de les entitats esportives de la vila, ja que elles són les encarregades de dissenyar i coordinar tots els aspectes tècnics de cadascun dels esports.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, va manifestar que: "confio que amb aquest ampli ventall d'activitats fem possible que un gran nombre de nens i nenes del Vendrell practiquin esport, ja que l'esport aporta molts beneficis als seus practicants tant pel que fa a la salut, a l'assoliment d'hàbits, el compromís i les relacions personals".

http://www.elvendrellesports.cat/activitatsesportives/



©2019 Ajuntament del Vendrell