promoci2x1wUna de les novetats és el Cross-Fit, una activitat on es prepara tot el cos per superar grans esforços físics, enfortint i tonificant la musculatura i augmentant notablement la capacitat cardiovascular. És un sistema d'entrenament basat en els entrenaments militars, i ja fa uns anys que es practica amb molt d'èxit als Estats Units.

El Nat-To és una activitat adreçada a un públic que està acostumat a practicar la natació regularment. El que es pretén amb aquesta activitat és combinar els exercicis propis de la natació amb exercicis de tonificació i resistència, per augmentar la capacitat cardiovascular .

També s'han programat sessions de Body-Power. Aquesta activitat està adreçada a un públic acostumat a l'entrenament diari i que busca un sistema d'entrenament alternatiu a la sala de fitness.

El Professional-Indoor és una proposta adreçada a totes aquelles persones que practiquen el ciclisme de carretera o muntanya, professionalment o com a afició. És una activitat específica amb l'objectiu principal d'aconseguir una millora de la tècnica i la resistència sobre la bicicleta, per tal de millorar el rendiment en els entrenaments diaris personals.

També s'ofereix una promoció 2x1 durant aquest mes de setembre.

 

COMENÇA LA TEMPORADA DE CURSOS AL COMPLEX ESPORTIU CLUB TENNIS VENDRELL

Consulteu el tríptic amb tota la informació aquí.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell