09-01_Programa_infncia2wUn any més, la Regidoria de Ciutadania, concretament l'Àrea d'Infància de l'Ajuntament del Vendrell torna a engegar, per a aquest nou curs 2013-2014, els programes adreçats a famílies amb infants entre 8 mesos i 3 anys. L'objectiu principal d'aquests serveis és crear un espai d'intercanvi d'experiències i de convivència entre mares, pares i infants.

Els projectes són els següents:


CREIXEM JUNTS

Adreçat als infants de 8 mesos fins als 2 anys. S'hi treballen de manera pràctica aspectes com l'estimulació i el desenvolupament dels nens i nenes. Els petits podran compartir jocs i activitats amb altres infants. Els pares i mares podran intercanviar impressions sobre aspectes de l'educació dels seus fills amb altres famílies, així com també amb diversos professionals en educació infantil.

Horari: Dilluns i dimecres de 17 h a 19 h al Centre cívic L'Estació
Quota: 26 €/mes
Inscripcions: a partir del 2 de setembre de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h
Inici: 16 de setembre


CAMÍ DE L'ESCOLA

Adreçat als infants entre 2 i 3 anys (nascuts el 2011). L'objectiu principal és iniciar els infants en l'activitat conjunta amb altres nens i nenes i alhora oferir noves experiències que facilitaran la incorporació al cicle de parvulari. Durant el període d'adaptació, els infants hi assisteixen acompanyats d'un adult (mare, pare, avi...). L'assistència d'un adult serà obligatòria si l'activitat ho requereix.

Els horaris i dies d'aquest programa són:

Grup vermell

Horari: dilluns, dimecres i divendres de 9,15 h a 12,15 h
Lloc: Centre cívic L'Estació
Quota: 57,70 €/mes
Inscripcions: a partir del 2 de setembre de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h
Inici: 16 de setembre

Grup blau

Horari: dimarts i dijous de 9.15 h a 12,15 h
Lloc: Centre cívic L'Estació
Quota: 39 €/mes
Inscripcions: a partir del 2 de setembre de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h
Inici: 17 de setembre

Hi haurà d'haver un mínim d'inscrits per poder obrir un grup. No s'admetrà cap nen o nena que estigui inscrit a la llar d'infants. Les places són limitades.


LUDOTECA DELS MENUTS

Aquest nou servei està orientat a les famílies amb infants de 8 mesos a 3 anys. És un espai puntual de joc i relació, per poder jugar amb els propis fills/es i amb altres infants, estiguin escolaritzats o no. És d'accés universal i disposa de 10 places. Els infants aniran sempre acompanyats d'un adult (i com a màxim, de dos). La persona que acompanyi l'infant no pot marxar per cap motiu i els adults hauran de portar tot el material necessari per a la cura del seu nen o nena.

Horari: dimarts i dijous (3 h diàries; de 16 h a 19 h)
Lloc: Centre cívic L'Estació
Preu: 3 €/infant (El preu és per tota la tarda i s'abonarà a l'entrada)
Inscripcions: no cal fer inscripció prèvia
Inici: 17 de setembre



©2019 Ajuntament del Vendrell